MUSTAFA GÜRBÜZ


MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ´NE 2.MEKTUP!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ilimize yapmış olduğu çalışmalarla ilgili daha öncesinde bazı yazılarım olmuştu. Kimilerinde eleştiriler, kimilerinde ise takdir toplayan sözler yazmıştım. Takdir konularından birisi de şehrin göbeğinde yer alan Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi´nin Spor Salonu´ndaki çalışmalardı. Yapılan çalışmaları görünce memnun kaldığımı dile getirmiştim. Eskisine bakarak gerçekten de güzel çalışmalar olmuş. Lakin bu çalışmaların şimdilerde birilerinin gözünü boyamaya dönük olduğunu düşünmeye başladım.

Havaların sıcak gitmesi belki de, bizim daha öncesinde gözden kaçırdığımız noktaları göstermekte engel olmuştu. ?Neden?´ diyeceksiniz Karşılaşmaların yapılabilmesi için normalde belirli bir sıcaklık gerekmektedir. Lakin Nuh Mehmet Baldöktü´de cuma günü oynanan karşılaşmaların soğuk bir ortamda oynandığını söylemek abartı olmaz. Sporcuları bırakın, tribünde kazakla oturanlar dahi üşüdüler. Burada Sayın Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı´ya sesleniyorum. ?Sayın Elmalı, ilimizdeki eğitim camiası konusundaki çalışmalarınızın ne kadar başarılı olduğunu biliyorum. Ama Müdürlük bünyesinde, ne yazık ki bazı arkadaşlar işlerine tam olarak eğilemiyorlar. Bakın o salonun ısınma problemi hala devam ediyor. Alt birimlerde yer alan idareciler, sanırım buradaki kalorifer peteklerindeki fanların çalışmadığını bilmelerine karşın, hala işi yapan müteahhite sözlerini geçiremiyorlar. Bu konuda şikâyetler hala dile gelse de çözümün bulunmaması o salonda soğuk havada maçını oynayan çocuklara eziyettir.

Sayın Elmalı, Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi´nde yapılan işin lütfen peşinde olun. Bakın burada hala 3 bin lira ile 10 bin lira arasında değere mal olacak bir skorboard yapımı için Müdürlükler birbirine işi yuvarlıyor. Eski skorboard çalışacak olsa bu yazıları buradan yazmazdım ama yine bir tekrara düşeyim ve bu konuya da eğilmenizi beklerim?