MUSTAFA GÜRBÜZ


MENDES VE AGÜ SPOR GERÇEĞİ CAN SIKIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da bugünlerde tatlı bir telaş yaşanıyor. Gerek futbolculara yapılan teklifler, gerekse yönetimin taraftarın yorumları karşısındaki cevapları yer alırken bir de futbolcuların sezon açılışı öncesindeki heyecanı görülmeye değer. Bunlar kulüpte renkli anlar olarak karşımıza çıksa da bir de Mendes´in Arap takıma gidip gitmemesi konusundaki yorumlar bir hayli ilginç söylemleri ortaya çıkartabiliyor.

Kayserispor´da yöneticiler her ne kadar gidecek isimlerin bonservis boşa çıkma bedelini makul bir şekilde taraftara anlatmaya çalışsa da, benim anladığım son günlerde ortaya çıkan Mendes haberine göre bu futbolcu çoktan gemileri yakıp Arap takımına söz vermişe benziyor. Bunu da kısa süre sonra Arap takımının göndereceği evrakla anlamış oluruz.

Yani kısacası ortaya yazıldığı gibi iki buçuk milyon Avroluk boşa çıkma bedeli gerçek gibi görünüyor. Hal böyle olunca da ateş olmayan yerden duman çıkmıyor diyerek, bu konuda da hayırlı olsun diyecek gibi duruyoruz. Kayserispor´da sezon açılışı ve serbest kalma bedeli gibi konularda konuşurken diğer bir konuyu da unutmamak gerekiyor.

O da bu şehri farklı bir spor branşında temsil eden ama mali sorunlar yüzünden, bu sezon kulüp yapısında dahi değişime gitmek zorunda kalacağa benzeyen ve Kayserispor bünyesine geçmesi beklenen AGÜ Spor´un halidir. Bu iş insana acı tat vermeye başladı. Yetkililerin ne için bu kadar insanların sabrını zorladığını anlayamıyorum. Resmen bu spora gönül verenlere ızdırap çektiriliyor.  AGÜ Spor´un, Kayserispor´a gelmesi; yeni çıkan kanun ve bunlarla ilgili daha birçok konunun insanların önünde olmasına rağmen, hala nazlanır bir tavırla ?kulübün şu kadar borcu var, bu kadar borcu var´ diyerek bu işe baştan savma bakılması da beni üzüyor. Umarım şehrimizin büyükleri artık bu işe bir dur derler?