MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR VE MELİKGAZİ VOLEYBOL!


Hafta ortası olmasına karşın hem futbolda hem de voleybolda lig müsabakaları devam etti. Temsilcilerimizden Kayseri Erciyesspor ligde her zamanki gibi mağlubiyetlerine devam etti ve sahasında kendi taraftarı önünde oynadığı Etimesgut maçında bir hayli zor anlar yaşadı. İlk yarıda fazla zorlanmasa da ikinci yarıda bir hayli ter döken futbolcular sahadan farklı bir şekilde mağlup ayrılarak yine puana hasret bir şekilde hafta sonunda oynayacakları maç için beklemeye başladı.
Erciyesspor´un aldığı skordan daha çok her zaman söylediğim gibi yapılacak olan genel kurulunda kimlerin ne yapacağı konuşulmalı ve tartışılmalıdır. Çünkü kayyım heyeti de artık görev süresinin sonuna geldi. Bu süre 14 Kasım olmazsa 21 Kasım´da dolacak ve ortaya çıkacak yeni isimler takımı sırtlayacak. Tabi ortaya çıkan olursa? Diğer yandan kulağıma gelen bazı söylemler var ki umarım kulüp sahipsiz kalmayacak ve tarihindeki başarıları gelecek yıllarda da devam ettirecek.
Gelelim voleybola ve Melikgazi´ye! Elinden geldiğince tüm branşlarda çalışma içerisinde olan Melikgazi, voleybolda bu yıl farklı bir yol izliyor. Farklı bir yol diyorum çünkü daha önceleri tecrübeli 3 veya 4 oyuncuyu mutlak kadroda muhafaza eden Melikgazi Voleybol bu sezon tamamen alt yapı ağırlıklı bir kadro ile oyunlarda mücadele ediyor. Oynadığı lig ise 1.Lig. Tabiî ki de gençlerde oynayacak ama tecrübe bazı maçların kazanılmasında büyük etkendir. Bu nedenle umarım yapılan çalışmalar dolayısıyla daha kötüye gidilmez. Yoksa Melikgazi için çok yazık olur?