MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR SAHİPSİZ KALMAMALI!


K.Erciyesspor ligin ilk haftasında sahasında Hatay´ı konuk edecek. Sancılı ve bir o kadar da sıkıntı dönemi aşmak adına çalışmalar yapan kayyım heyeti hala kulübün başına bir yönetim belirleyebilmiş değil. Aslında ortada aday da yok. Çıkan adaylara bakıyorum bir ve iki gün sonra ortadan kayboluyorlar. Kayseri Erciyesspor´da sıkıntılı bir dönem yaşansa da aslında ortaya çıkacak adayların kulüple ilgili bilgileri daha net bir şekilde kayyım heyetinden alabileceklerini belirmek isterim.
Sağda solda her kafadan çıkan sese fazla kulak verilmesi kulübün geleceği için sıkıntı oluşturuyor. Aday olacaklar şunu da unutmasınlar: Kayseri Erciyesspor´da uzun süredir yöneticilik yapan ve mali yönden kulübü sırtlayan Ziya Eren herhangi bir şekilde de yönetime geçecek olanlara ?benim paramı verin´ diye bir baskı içinde olmayacaktır. Bu düşünceyi geçen günlerde Ziya Eren´le yaptığım görüşmeden çıkartıyorum. Çünkü hala onunda içinin sızladığını biliyorum.
Kayseri Erciyesspor´dan ayrılığını zaten Ziya Eren mali yük nedeniyle yaşamadığı belirtiyor. Tek sıkıntısı ki onu da her zaman dile getiriyor, şehrin kendisini yalnız bırakması. Yanında olunmaması. Umarım yeni göreve gelecek olanlar bu durumlar karşısında da bir birlerini sorgulamazlar. Çünkü Erciyesspor taraftarı bu saatten sonra takımını yalnız bırakmayacaktır. Umarım Erciyesspor´un geleceği için oynanacak olan Hatay maçı bir başlangıç olur ve tüm şehir bu takıma sahip çıkar?