MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR İÇİN ?TIK´ YOK!


Kara günlerini hala başından atamayan ve bu sezon da 2.Lig´de yer alıp almayacağı bir türlü netliğini bulmayan Kayseri Erciyesspor´da ne söylemek gerekiyor gerçekten bilemiyorum. Mevcutta seçilen yönetim ve Başkan Ziya Eren için bazı taraftarlar hala takımı bırakmayacağını düşünseler de durum hiçte öyle göründüğü gibi değil. Ziya Eren son yaptığı basın toplantısı ile resmen bu takımı bırakacağını deklare etti.
Çünkü başkanlarla yapacağı bir konuşma ve ardından da karar vermesi bekleniyor ki bu toplantı öncesinde beklediği görüşmeleri gerçekleştirmiş. Özellikle Onursal Başkan Memduh Büyükkılıç´tan istediği yardımı alamadığı anlaşılan bir görüşme yapılmış. Çünkü tesislerde düzenlenen basın toplantısında herkesimle görüşme yaptığını ancak bu kulübün 6 yıldan fazla süredir tüm çilesini çektiğini belirterek bundan sonrası için bırakacağını kesin bir dille açıkladı.
?Bazıları şirket olması için bunu yapıyor´ dese de yine aynı toplantı da bu sorunun cevabını da verdi ve artık iş işten geçti bu saatten sonra şirket olması da kimseye fayda sağlamaz şeklinde bir yorum yaptı. Yani anlayacağınız Erciyesspor için hala yerel yönetimlerden bir ses seda çıkmıyor. Erciyesspor kendi başına bırakılmış. Birisi çıkıp da bu takımı şöyle yapalım veya şunu şöyle edelim diyen yok. Umarım Erciyesspor kaderine terk edilmez. Yoksa spor şehri denen ilimizde şu günlerde milletin tek düşüncesi spor olmasa da bu durumlar ortadan kalkınca taşın altına elini koymayanlar için ağır eleştiriler olsa da bu takımın vebali bu isimlerin omuzlarında kalır?