MUSTAFA GÜRBÜZ


K.ERCİYESSPOR İÇİN BEKLENTİLER!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Liglerde istediği sonuçları bir türlü alamayan ve peşi sıra liglerden düşerek son olarak yönetimsiz kalan Kayseri Erciyesspor´da, mevcuttaki yönetim, işlerin bir an önce derlenip-toparlanması için mücadele ediyor. Kulüpte bu durum söz konusu olurken diğer yandan eski yöneticilerin de kulübün gelecek sezon acilen toparlanması için farklı düşüncelerinin olması beni sevindirdi. Her ne kadar eski başkanlardan Ziya Eren için kulüple ilişiği yok dense de aslında bu durum karşısında söylenecek birçok söz var. Birkaç hafta içinde de bu durum kamuoyuna tüm açıklığı ile ilanı edilecek.
Geçtiğimiz günlerde yüz yüze görüşme fırsatı bulduğum Ziya Eren bakalım Kayseri Erciyesspor ve ilimizdeki spor gelişmeleri hakkında neler söyleyecek? Yaşanan onca dönem ve geride kalanlar tabi ki de birçoğumuzun merak ettiği hatta bazıları da gün yüzüne çıkmayı bekleyen gerçekler desek de, umarım atılacak adımlar Erciyesspor için hayırlı olacaktır.
O günlerde yaşananları anlatırız ama bir de günümüze bakmak gerekiyor. Mesela mevcuttaki yönetimin niyetine odaklanmalıyız. Bu takım ligden düşmesi kesinleşse de gelecek sezon nasıl bir yapıyla ligde kalmaya devam edecek? Bazı futbolcuların CAS´daki dosyaları konusunda bir girişim oldu mu? Gelecek sezon transfer tahtasındaki yasak kalkacak mı? Pilot takım olarak Kayserispor´la bir entegrasyon olacak mı? Diyorum ya, Kayseri Erciyesspor için daha çok konuşulacak konu var?