MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’UN BAŞI TAHTA İLE DERTTE!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Süper Lig’de bu hafta sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı, ne yazık ki tahtanın yeniden kapanmasına içerliyor. Daha önce takıma takviye yapan ve bunların lisansını çıkartmak için son haftayı bekleyen sarı-kırmızlılar da, forvet ve sol kanat oyuncusu için görüşmelerin uzaması bazı hesapların ertelenmesine neden oldu. Transfer tahtasını açtırarak anlaşma yapılan isimlerle sözleşmelerin imzalanması ve lisansların çıkartılmasının daha üzerinden çok geçmeden bir başka oyuncunun alacağı yüzünden sarı-kırmızlıların transfer tahtası yeniden kapandı. Hani her kafadan ayrı bir ses çıkıyor ya, acaba bu durum karşısında o çok bilenlerimiz ne diyecek gerçekten merak ediyorum.

Başkan ‘Kayserililik’ yapayım diye son ana kadar transfer tahtasının açılmasını bekletmiştir. Başına geleceği tahmin ediyordu. Alacaklı futbolcular her an tetikte bekliyor ve federasyonda resmen sıraya girmişlerdi. Hani diyeceğim ki, bu işler çok öncenin borçları, o kadar bekletmişsiniz, ödeyin diye ama ne yazık ki, durum öyle değil. Bu sefer de Bilal Başacıkoğlu alacakları için sarı-kırmızlıların transfer tahtasını kapatan isim oldu. Evet, yanlış duymadınız! Son dönemlerde alacaklarını almadığı için Trabzonspor’a giden oyuncudan bahsediyorum. Berna Gözbaşı başkanlık koltuğuna oturduğunda sözüm ona: ‘Sizin geleceğinizi bilsem, Kayseri’den ayrılmazdım’ diyen oyuncudan bahsediyorum.

Ne söylesek boş. Ama olan hem Kayserispor’a, hem de çırpınan bu yönetime yani Berna Gözbaşı’na oluyor diye düşünüyorum. Allah yardımcıları olsun…