MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN TEK HEDEFİ GALİBİYET!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da bu hafta tek düşüncenin galibiyet olacağını söylemiştim. Geçen 4 haftalık süreçte ligde gidişatı beğenmeyen teknik heyet ve yönetim, alınacak bir galibiyetle kulübün nefes alacağını ve rakiplerle aradaki farkında daha fazla açılmayacağını düşünüyorlar. Alınacak galibiyetin nasıl ve hangi kadro ile gerçekleştirileceği ise şimdilik teknik heyetin oluşturacağı kadroya da gizli. Geçen hafta oynanan Antalya maçında bile yeni katılan isimlerin, hala takıma adapte olmadıklarından bahsedildi. Hatta cezalı olan isimlerin dahi arandığı ifadelerde yer aldı. İşte böyle bir durumla karşı karşıya kalınca da bu hafta cezalı olan futbolcularında, cezalarını tamamlaması ile kadroda yer alacak olmaları yönetimi şimdiden heyecanlandırmaya yetti.

Kayserispor çok önemli bir haftayı geride bırakmaya hazırlanıyor. Kendi sahasında oynayacağı bu maçta taraftarının da çok ciddi desteğe ihtiyacı olacak. Saha içindeki futbolcuların motivasyonları konusunda her ne kadar taraftarın desteğinden söz etsek de yine de saha içindeki birlikteliğinde biran önce sağlanması ve her futbolcunun birbirini yakinen tanıması gerekiyor.

Bu tanınma olayını söylememin tek sebebi ise hala, saha içinde futbolcuların bazı paslaşmalarında birbirlerine ne yapacaklarını anlatamamalarından kaynaklanmaktadır. Takımda her şeyin iyi olmasına karşın, ceza sahası içinde bir yanlış anlaşma hem pozisyonun boşa geçmesine, hem de avantajlı skorun yakalanmasına engel oluyor. Bu nedenledir ki, takım kaynaşması çok önemli. Denizlispor karşısında da umarım sorunsuz bir maç olur ve 3 puan bizim olur?