MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´U KÜÇÜK GÖRMEK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da futbolcular ligde yakaladıkları başarının devamında kupada da aynı başarıyı devam ettireceklerini oynadıkları Yeşil Bursa maçında bir kez daha gösterdiler. Alınan başarılı sonuç bizleri sevindirirken ne yazık ki, bu hafta deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesinde bazı spor yazarlarının (Fenerbahçe taraftarı oldukları iddia ediliyor) Kayserispor´u yaygın basında yer alan spor programlarında eleştirmeye hatta aldığı bu başarılı sonuçları küçümsemeye çalıştıkları belirtildi.

Hal böyle olunca da, Kayserispor´da Başkan Erol Bedir de hemen yayına bağlanarak karşısındaki kişiye net bir şekilde söyleyebileceği sözcükleri canlı yayında söylemiş. Konuşmaları ve cevapları görünce dedim ki, ?Kayserispor ne yaparsa yapsın hep böyle önemli maçlar öncesinde o takımların yanında olan yorumcular temsilcimizi yıpratmaya çalışacaklardır.´

Buradan bir kez daha belirtmekte fayda var. Kayserispor bu sezon yakaladığı başarıyı tesadüfen değil, resmen alnının teriyle yakalamıştır. Öyle kimsenin bağışlamasıyla veya hediyesi sonucu olmamıştır. Başkan Erol Bedir de, çok doğru söylemiş. Kayserispor başarılı bir sonuç elde edebilmek için sezon başlamadan transferleri tamamladı. Hatta çalışmalara da böyle başladı. Yeni kurulan bir kadro ve 17 futbolcunun yeni geldiği takımda uyum sorunu yaşabileceğini düşünürsek kusura bakmayın beyefendiler?

Kayserispor yakaladığı bu başarıyı hak ederek aldı. Öyle sahada bazı hakemlerin toleransı veya birilerinin hediyesi işle değil. Bizler de bu ligi takip ediyoruz ve hangi takımların haybeye puanlar aldığını bazı zamanlarda görebiliyoruz?