MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´U BEKLEYEN TEHLİKE!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un beklenen toplantısı için yeterli çoğunluk sağlanamadı mı? Polis Evi´nde Vali Şehmus Günaydın başkanlığında yapılan toplantıya STK temsilcileri katılırken diğer yandan ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın yanı sıra sadece vekil olarak Taner Yıldız bulunuyordu. Vali Şehmus Günaydın, vekillerin İstanbul seçimi nedeniyle henüz Kayseri´ye gelemediklerini belirtmesi üzerine toplantıda ikinci oturumun da yapılacağı akıllara geldi.

Kimin ne yapacağını bilmem ama benim bildiğim bir konu var. Gelecek hafta bu takımda büyük bonservis paraları istenen 3 futbolcu için son günler yaşanmış olacak. Deniz Türüç, Kaleci Lung ve Mensah. Bu üç futbolcu, gelecek hafta içinde peşinatlarının yatırılmaması halinde daha önce çektikleri ihtar nedeniyle boşa çıkacaklar ve hiçbir bonservis

ücreti ödemeden kulüpten ayrılabilecekler.

İsimleri büyük kulüplerle anılan ve ?şu kadar alsak, bu kulüp kurtulur´ diye naralar attığımız bu 3 futbolcu elimizi çabuk tutmadığımız takdirde bize kocaman bir ?0´dan başka bir şey kazandırmayacaktır. Yani büyük gelirler beklediğimiz bu isimler boşa çıkmış olacaklar ve biz de avcumuzu yalamış olacağız!

Tüm bu tantanaların arasında bir de ?kim başkan olacak´ söylemleri ile ortalıklarda dolaşanlar var. Muhtemelen isimleri belirtilen iş insanlarından bazıları daha neyin olduğunun farkında bile değil. Sadece isimleri bazı siyasiler tarafından dillendirildiği için konuşuluyor. Ama şu kadarını söylemek gerekirse kapalı kapılar ardında yapılacak olan toplantı sonrasında bu iş cuma akşamı nihai sonuca ulaşacaktır?