MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’DAKİ BİLMECELER

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


İlimiz spor ve siyaset dünyasının son günlerde yoğun bir mesai yaptığı tek konu sanırım Kayserispor’dur. Buradan yola çıktığınızda takımın verilen arada çalışmasını yapması bir kenara, mali olarak durumların düzeltilmesi için hemen her gün ayrı bir ağızdan ‘Başkan aranıyor’ şeklindeki haberlerin, ne kadar gerçeği yansıttığı da tartışılmaya başladı. Daha düne kadar farklı bir Kayserispor gerçeği varken, bir anda bu kulübün faydasız bir konu gibi anılması ve her kesimin bu işten uzak durmak için mücadelesi, anlatılmaya hatta sesli bir şekilde yaygarası yapılmaya başladı.

Öncelikle bir konudan emin olalım. Bu kulüpte yönetimsel bir değişim yakın bir zamanda olacak mı? Bu konuda kim, ne kadar güvenli bir bilgi paylaşımında bulunacak? Bu iki sorumuzun cevabını aslında verecek bir makam olsa da, şimdilerde ne yazık ki ligin devam etmesi bahanesi ile bu soru hep taca atılıyor.

Diğer yandan bu takımda olası bir değişim halinde talipliler kimler diye de bir soru ile karşınıza çıkabilirler? Bu durumda da sanırım, her kesimin destekleyeceği isim diye cevap arkasından yapıştırılacaktır. Ben bu konuda hala bir belirsizliğin olduğunu, hatta gelecek kişinin yüklü bir ödeme durumunu gördüğü içinde bu işe zaman ayıramayacaklarını ilettiklerini biliyorum. Kısacası Kayserispor için meşguliyet devam etse de, somut bir adım hala atılamıyor…