MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’DA TEK DÜŞÜNCE PENDİK


 

Süper Lig’de yeni bir hafta ve kazanılması gereken bir maç diyerek yazıya başlamak istiyorum. Bu hafta deplasmanda Pendik ile karşılaşacak olan takımda sorunların bir kenara bırakılıp yerine sadece ligin düşünüldüğü günler olması gerektiğinden bahsedenlerimizin sayısında artış var. O yüzden bu hafta ve gelecek hafta sahamızda konuk edeceğimiz Karagümrük maçlarında alınacak sonuçlar ligin ilerleyen haftalarında nasıl bir yol çizeceğimiz hakkında bize bilgi verecek.

Temsilcimizde aslında sorunların futbolcular dışında cereyan etmesi karşılaşma öncesinde teknik heyetin çalışmalarında bir sorun ortaya çıkarmayacaktır diye düşünüyorum. En azından sportif direktör veya idari menajer yerine mevcutta yer alan yöneticilerden birisi de bu işi geçici bir süreliğine devam ettirecektir. Ancak yeni dönemde nasıl bir şekillenme olur sorusu ise bu dakikadan sonra cevapsız kalacaktır, başından bunu belirtmiş olayım. Takımın geleceği ile ilgili konuşmak için şimdilerde önümüzdeki iki haftanın sonuçlarıyla açıklamalarda bulunulabilecektir. Ne de olsa bu iki karşılaşmada karşımızda olacak takımlar ligin de alt tarafında düşme potasında olan kulüpler. Bu takımlara puan vermediğimiz takdirde onların bizimle bir bağlantısı veya hayali olmayacaktır. 

Özellikle Pendik karşısında alacağımız bir galibiyetin ne denli önemli olduğundan daha çok rakibin ligin alt sırasından çıkamaması anlamında olacağını da unutmamak gerekiyor. Rakip demişken ligde en fazla gol yiyen takım olduğunu belirtelim. Bu yüzden bu maçta bizim uç elemanlara iş düşüyor. Tabi bunu başarabilirlerse...