MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’DA KUPA MAÇI

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da bu hafta yapılacak olan genel kurul için geri sayım devam ediyor. Yönetim konusunda atılacak adım ve kimlerin listede yer alacağı hala belirsizliğini koruya dursun, takımda futbolcuların sınavları da devam ediyor. Özellikle lig maçlarında ortaya konan oyun ve alınan sonuçların memnuniyeti aşağılara düşürdüğünü belirtirsek, belki kupa maçlarında alınacak sonuçlar birazcık olsun bu karamsarlık ortamını dağıtacaktır.

Kayserispor’da Türkiye Kupası maçında oynanacak oyun kadar sahada yer alacak isimlerin de önemi ortaya çıkıyor. Gençlerin yer alacağı bir kadro ile Manisaspor karşısında yer alacaklarını belirten teknik heyetin önümüzdeki haftalarda yapmayı planladığı ise A Takım kadrosunda alt yapıdan gelen futbolcuların daha uzun soluklu forma giymesidir. Bu konuda her kesim olumlu görüş belirtiyor. Sadece burada sorun takımın mevcutta içinde bulunduğu konum. Yani ligin alt sırasında oluşu. Bu durum karşısında ne yapılacak bilmem ama bir an önce çalışmalar başlamazsa, bu gidişatın çok sorunlar yaşatacağını da belirtmek gerekir.

Kayserispor’da kupa maçı ikinci kademe öneme sahip olsa da, bence burada forma giyecek olanların bu fırsatı iyi kullanmalarını beklerim. Umarım onlara verilen bu şans gelecek haftalar için lig maçları öncesi takıma müjde olur…