MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’DA KAYNAŞMA ÖNEMLİ!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da hafta sonunda oynanacak olan Gençlerbirliği maçı hazırlıkları yoğun bir tempoda devam ediyor. Takımın bu hafta alacağı bir galibiyetin ne denli önemli olduğunu bilen futbolcular, rakipleri olarak gördükleri Gençlerbirliği karşısında alınan 3 puanın değerlendirme konusu olduğunda 6 puan özelliğinde olacağını iyi biliyorlar. Takımda bu hafta Fenerbahçe galibiyetinin dışında saha içindeki birlik ve beraberliğin de ön sırada olması futbolcular arasındaki kaynaşmanın tam olarak sağlandığını da ortaya koydu.

Gençlerbirliği ile yapılacak olan maç öncesinde herkesin çok dikkatli olması gerekli diyen futbolcuların birbirlerine galibiyeti almaktan başka yollarının olmadığını da dillendirmeleri ‘Eski Kayserispor’u yeniden sahalarda görmeye başlayacak mıyız?’ sorusunu akıllara getiriyor. Futbolcuların disiplinli ve boş yerleri bir başka futbolcunun rahatlıkla doldurarak yardımlaşmanın üst sıralarda olduğu bir takımın rakiplerinin de pek şansı bulunmuyor.

İşte bu nedenledir ki futbolcuların birlik içinde olmaları ve kaynaşmaları çok önem arz ediyor. Bülent Uygun bunu birkaç gün içerisinde başarabilmiş ise ona da fazla bir şey söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Sadece Kayserispor taraftarının bir köşeye çekilerek rahatlıkla maçlarını isleme zamanının geldiğini hatırlatarak bu hafta yine bir galibiyet daha bizim olmalı diyorum…