MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA YENİ DÖNEM, YENİ SEZONDA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yeni dönem başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yeni döneme başlayan sarı-kırmızlılar, sadece Malatya maçının başında yer almayacak. Bu maçta takımın başında yer almasa da, gelecek sezon konusunda futbolcularla alakalı bir rapor hazırlayacağı kulağıma geldi. Özellikle Malatya maçını yöneticilerle birlikte tribünde izleyecek olan Sağlam´ın, maç sonrasında İstanbul´a gideceği ve burada hem hane halkını, hem de işlerini toparlayarak transfer için bir dizi görüşmeleri buradan yürüteceği fısıldandı.

Kayserispor´da Ertuğrul Sağlam´ın gelişi ile birlikte her kafadan da bir ses çıkmaya başladı. Daha önce de belirttiğim gibi bu sezon sık sık karşımıza çıkacak olan daha önce yapılan açıklamalar olacak. Erciyesspor tekelindeki bu açıklama yıllar geçse de unutulmuyor ve hep dillerde dolanıyor. Bu söylem ilk başlarda Sağlam´ın karşısına çıksa da burada yapacağı başarılı işler bu söylemin yükselmesine de mani olacaktır.

Bir diğer konu ise pahalı transferler ve kulüplerin borçlu olması. Ertuğrul Sağlam´ın daha önce çalıştığı iki takım Bursa ve Malatya örnek verilse de ben bu konuya fazla katılmıyorum. Çünkü ortaya konan hedefler ve bu hedefler doğrultusunda da transferler yapılır. Bursa şampiyonluk için o dönem kesenin ağzını açtı. Malatya ise yaşanan değişimlerle maşallah bakınız bizim peşimizde. Yani kısacası Başkan Erol Bedir´in de öyle ortaya saçacak bir parası olmadığı için transferde yine pinti olunacaktır.

Bakalım yeni dönem derken transferle ilgili ne yapacağız?..