MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA YENİ ÇALIŞTIRICI

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yeni dönem için düğmeye erken basıldı. Özellikle sezonun bitmesine bir hafta kala gerek teknik heyette gerekse de oyun kadrosunda yenileme için arayışlarda olacaklarını belirten sarı-kırmızlı yöneticiler, Şumi´yle yolların ayrılmasından sonra ellerini çabuk tuttular. Daha önce de takımın başında yer alan ve Avrupa´da mücadele etmesini sağlayan isim olan Ertuğrul Sağlam ile el sıkışan yöneticiler sezon bitimi itibari ile görevine başlayacak.

Kayserispor´da daha önce yapılan çalışmalarda Ertuğrul Sağlam´ın ne kadar disiplinli olduğunu çok iyi biliyoruz. Umarım bu disiplinini takım üzerinde uzun süreli korur. Bu takımda oyuncuların performansları ne kadar iyi olsa da disiplinsiz olmaları sezon sonuna kadar takımın puan kayıpları yaşamasına nende oldu. Ertuğrul Sağlam, Kayseri´de yakaladığı başarı ile Beşiktaş ve Bursaspor gibi önemli takımlarda da görev yaptı. Hatta Bursa´nın şampiyon olmasını sağlayan isimdi. Umarım aynı başarı grafiğini Kayseri´de sürdürür. Bu arada ?Ne kadar?´ diye bir soru sormayacağım. Çünkü futbolda sözleşmeler genellikle kötü sonuçlar sonrasında noktalanıyor.

Bu arada Ertuğrul Hoca gelmişken bir konuda Kayseri spor kamuoyu sorular soracaktır. Hatta eskiyle alakalı bazı söylemleri Ertuğrul Sağlam´ın peşini bırakmayacaktır. Umarım bu konuya ilk dakikadan açıklık getirilir de uzun uzadıya ?Erciyesspor´ söylemiyle çalışmaları gölgelemeyiz.