MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA YENİ BAŞLANGIÇ VE İCRA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de geçen hafta deplasmanda istenmeyen bir sonuca imza atan takımda ağızlar açılmıyor. Takımın Göztepe karşısındaki oyunu yerden yere vurulurken, bu durum karşısında teknik heyet dahi sahadaki performansa ve ayakların yere basmamasına sitem ediyor. Aslında Fenerbahçe galibiyeti sonrasında verilen milli ara takımda olumlu esen havanın daha geniş kitlelere uzanmasına yaramıştı. Bu olumlu hava sayesinde yaygın basındaki birçok yorumcu dahi Kayserispor hakkında önemli açıklamalar yapmışlardı.

Gelinen nokta ise farklı. Alınan bir mağlubiyet dönüm maçı olarak görülen müsabaka sonrasında düşüncelerin ertelenmesine neden oldu. Kayserispor´da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam geçen haftaki maç öncesinde önemli bir hafta diye işaret etmiş fakat bizdeki futbolcular bu önemin farkına varamamışlar. Yani kısacası baş taraf ne kadar dikkat diye uyarsa da alt taraf yine bildiğini okuyama devam etmiş. Tıpkı geçen sezonun ikinci yarısında vurdumduymaz tavırlar gibi. Ne de olsa kaybedilen yok. Herkes halinden memnun. Bakalım bu duruma Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ne kadar müsaade edecek?

Gelelim son günlerdeki kulübün icra işlemlerine! Burada fazla bir söz söylemeye gerek yok. Çünkü Kayserispor´da yönetim, sitelerinden konu hakkında bir açıklama yapmışlar ve burada durumu da ilimiz yöneticilerine havale etmişler. İyi hoş da bu durum karşısında kim ne diyecek? Şimdi gözler bir dönemler kulüp iaresinde olanlarla yerel yönetimlerin nasıl bir yol izleyeceğine çevrilmiş durumda. Kayserispor Kulübü ise bu konuda hukuki süreçteki işlemlerine devam ettiğini belirtiyor. Taraftar ise çok kızgın. Taraftarın yaptığı paylaşımlarda ise eski yönetime göndermeler var?