MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA TALİHSİZ KAZA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da daha önce de belirttiğim gibi bazen göze gelen haller olabiliyor. Sezon açılışında adak kurban kesilip, kaza bela olmadan sezon geçsin dedik lakin ne yaparsanız yapın olacağa da engel olamıyorsunuz. Bu sözlerimi özellikle son yaşanan kaza sebebiyle söylüyorum. Bakınız her şey güllük gülistanlık derken, kaleci Eray ile forvet oyuncusu Kravets´in çarpışması sonucunda her iki isimde sakatlandı. Hem de bu kaza yüzünden Avusturya kampına dâhil edilemediler. Karvets´in sakatlığı hadi bir ay içerisinde geçer de, kaleci Eray için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Kaleci Eray´ın nereden baksanız tam olarak kaleye geçeyim demesi 6 ayı bulacak gibi görünüyor.

Cerrahi müdahale konusunda bir açıklama yapan kulüp yetkilileri de bu zaman konusunda aynı durumu paylaştılar. İşte yaşanan bu talihsiz olay yüzünden Kayserispor elini çabuk tuttu ve daha önce de sarı-kırmızlı formayı terleten Hakan Arıkan ile anlaşma yaparak, ikinci kaleci olayına bir nebze olsun nokta koymuş oldu.

Kamp dönemine başlayan takımda şimdilerde sadece kadroya katılacak yeni isimlere odaklanılmış durumda. İskeleti oluşturmaya çalışan teknik heyetin raporu doğrultusunda birkaç takviyenin daha önümüzdeki günlerde gerçekleşmesini bekliyorum. Ama bu da yine mali duruma dayanıyor. Nitekim gidecek olanların da yerleri bu takviyelerle dolmuş olacaktır?