MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA SEÇİM GÜNÜ

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Sonunda beklenen gün geldi. Kayserispor´da seçimli genel kurul bugün yapılacak. Seçime şu ana kadar aday çıkmadı. Mevcutta yer alan Erol Bedir´in de yeniden aday olarak göreve devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Seçim bir hafta önce yapılacaktı ama ilimizde geçen hafta yaşanan siyasi hareketlilik ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ilimize gelmesi seçimin gerçekleşmemesinde etken oldu.

Bir hafta çabuk geçti ve yeniden genel kurul zamanı geldi çattı. Her kafadan farklı ses çıksa da, ne yazık ki yönetime talip kimsenin ortaya çıkmaması ilimiz yöneticilerinin de Erol Bedir yönetimine destek verdiğini ortaya koyuyor. Her ne kadar algı konusunda farklı yaklaşımlar olsa da bu genel kurulda da yine son anda aday çıkmaz ise Erol Bedir yeniden görevi devralacak.

Kayserispor genel kurullarına genelde tek liste ile gidiliyor. Son yıllarda da bu düzen pek bozulmuyor. Bakan Mehmet Özhaseki´nin de katılacağı bu genel kurulda da yine gelenek bozulmayacaktır. Mali yapısında iyileşme için birkaç yıl üst üste yukarılarda ligi tamamlaması gereken temsilcimiz için yönetim de bazı değişimler olsa da çatı pek bozulmayacak. Umarım Kayseri ve Kayserispor için hayırlı bir genel kurul olur?