MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA MERAKLI BEKLEYİŞ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sahasında Karabük´la karşılaşacak olan Kayserispor´da taraftar, kulüpten gelecek olan haberelere odaklandılar. Ligde son haftalarda bir iyi, bir kötü performansla taraftarının karşısına çıkan futbolcuların son durumları ve idmanlarda yapılan çalışmalar merak edilirken, asıl konu alınacak olan sonuçlar olarak karşımıza çıkıyor.

Kayserispor deplasmanda oynadığı Bursa maçında ortaya koyduğu oyun ile pek de hoş bir görüntü vermemişti. Sahada etkisiz eleman gibi duran oyuncuların hafta içinde yapılan idmanlarda kulakları çekilmişe benziyor. Bu konuda yönetimin yapılan toplantılarda futbolcuları ciddi şekilde uyardıkları kulağıma geldi. Eğer ki takımın ligde ortaya koyduğu performans düzeltilmemesi halinde, takımda ciddi tedbirler alınacağını belirten yöneticiler, futbolcuları da cezalar karşısında iyi bir şekilde uyarmışlar. Bunlar fısıltı halinde bize gelen bilgiler olsa da, aslında yapılması gerekenin bu olduğu görüşüne çok öncelerden beri ben de katılıyorum.

Kayserispor´da önemli olan Karabük maçı sonrasıdır. Bir de bu açıdan görmek gerekiyor. Çünkü Konya maçında alınacak bir galibiyetin, ligde diğer takımlarla aradaki farkın da açılmasını sağlayacağı hatta bizim futbolcularda artı motivasyon olacağı unutulmamalıdır. Kötü oyun taraftarı etkileyeceği gibi tribünlerde sayı yönünden eksilmelerle karşı karşıya kalınabileceği unutulmamalıdır. Bu nedenle oyuncuların dikkatlerini ve disiplinlerini yeniden sağlaması gerekiyor. Taraftar da, bu hafta özellikle bu durumlar için tribünlerde yine yerlerini alacaklardır...