MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA KUPA VE SONRASI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de başarılı bir çıkış yapan ve bu çıkışını kupa maçlarında da gösteren Kayserispor, Türkiye Kupası 5.tur rövanş maçında İstanbul´da Eyüpspor´u elemek için çaba harcayacak. İlk maçta alınan 3-2´lik skor üstünlüğü takımda futbolcuların diken üstünde olmasını sağlasa da, kadro konusunda sıkıntısı olmayan sarı-kırmızlılar alacakları galibiyete şimdiden inanmış durumdalar. Baktığınızda ligde mücadele eden diğer takımlar rakiplerini tekler teker yenerek, 16 takım arasına kalmayı başarırken aynı başarıyı Kayserispor´un da almaması için hiçbir neden görülmüyor.

Zor bir süreçten geçen ve oynadığı karşılaşmalarda taraftarı tribünde yoğun bir destek gösterisinde bulunsa da, futbolun idarecileri tarafından önü kesilmek istenen Kayserispor´da yönetim ise önlerine baktıklarını ve her maçı kazanmak için oynadıklarını söylediler. Bu inanç sayesinde de takım, büyük bir mücadele örneği gösteriyor. Bakınız ligde oynanan maçta alınan cezalar ve futbolcuların durumları derken, bu kupa maçı hepsinin üzerine çekilen bir sünger gibi olacak. Çünkü kupa maçında cezalıların cezaları bitecek ve Kayserispor yine tam kadro lig maçına hazır bir şekilde bekleyecek.

Ha bu arada İstanbul´da oynanacak olan maç sonrasında ise kafile, Akhisar´a gidecek. Yani Kayseri´ye gelmeyecekler. Akhisar maçı için burada kampa girip bekleyecekler. Umarım hedefler gerçek olur. Özellikle kupada finale gitmek konusunda ısrarcı olan bir teknik heyet var. Bu durumda yapılacak ise kupada fire vermemektir?