MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA KEYİFLER YERİNDE!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da son oynanan Akhisar maçında alınan galibiyet ve ligde elde edilen sonucun futbolcular kadar taraftar üzerinde de büyük etkileri oluyor. Geçen sezonun ortalarına gelindiğinde ligde kalmak için ne yapacağını düşünen bir takım olan Kayserispor´un bu kadar kısa bir sürede büyük bir çıkış yakalaması spor otoritelerini de şaşırtıyor. Yakalanan başarı nedeniyle hem yönetim, hem de futbolcular çevrelerinden övgü dolu sözler alıyorlar.

Ligin başında yapılan işlerin ne kadar doğru olduğu ise şu günlerde taraftarın dilinde olan bir konu. Kayserispor sezonun ikinci yarısında onca transfer yaparak kadroda büyük bir değişim yapmış, gelen isimlerin çoğunun da kiralık olması, sezon bitiminde takımın işini bir hayli güç kılacak diye düşünülmüştü. Sezon başında yeni hoca ve yeni oyuncular derken, burada uyum konusu dile gelse de, yaşanan süreçte sarı-kırmızılıların adaptasyon ve çalışma anlamında sıkıntı yaşamaması şimdiki sonucu ortaya çıkartmış oldu.

Sezonun ilk yarısı tamamlanınca takımda bazı değişimlerin de yaşanacağı belirtiliyor. Hedef konusunda revizyon yapan yöneticiler, kadroya birkaç isim dahil etseler de, bazı isimlerle de yollar ayrılabilir. Bu konuda konuşmak için net ifadeleri ancak gelecek hafta oynanacak olan Türkiye Kupası maçından sonra söylemek daha doğru olacaktır. Şimdilik sadece yakalanan başarının keyfini sürmek, taraftara yeterli olacaktır?