MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA KENETLENME ZAMANI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de heyecan kaldığı yerden başlayacak. Kayserispor açısından önemli olan Kasımpaşa maçından alınacak bir galibiyetin, takımdaki moralleri yeniden inşa etmesidir. Bu söylemle birlikte sadece odaklanılması gereken nokta, galibiyet diye belirtsem de yapılması gerekenin sadece takım olarak değil bir de etraftaki tüm oluşumlar olarak da buna dikkat edilmesi gerekiyor. Her ne olursa olsun şu sıralarda yaşanacak bir kargaşa, Kayserispor´un ligdeki gidişatını da büyük ölçüde etkileyecek ve sorun yaşatacaktır.

Bu nedenlerle yapılması gereken herkesin elindeki savaş baltasını takımın ligde gidişatını düzeltene kadar gömmesidir.

Şimdi savaş baltası denince gerçekten harp yapıldığından değil, ortalıkta özellikle kamuoyunda dolaşan söylemler, yöneticilerin ve bir o kadar da futbolcuların kafalarında soru işaretleri bırakıyor. Bu nedenledir ki, bizim şu sıralar şehirde birlikteliği sağlamamız gerekiyor.

Her şeyin üzeri örtülmeli demiyorum ama şu anda zamanı olmadığını belirterek bu hafta sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçına kenetlenmeliyiz. Olası bir kötü sonuç karşısında şimdiden ne yapacağımızı dahi düşünmek istemediğim bir haftayı sadece galibiyet düşüncesi ile geçirmek istiyorum. Umarım bu konuda futbolcular da üzerlerine düşeni yaparlar. Kayserispor´un alacağı bir galibiyet aradaki farkın açılmamasının yanı sıra mali olarak da ceplerin bir miktar para görmesini sağlayacaktır?