MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ?KARAMAN´ UYARIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bu hafta sahasında Kasımpaşa´yı konuk edecek olan Kayserispor´da hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, diğer yandan teknik heyette son günlerdeki form düşüklüğü ve kalede görülen kolay goller konusunda, futbolcuları uyarmaya hazırlanıyor. Son haftalarda oynanan maçlarda alınan sonuçlar, her ne kadar durumu idare ediyor gibi görünse de, Teknik Direktör Hikmet Karaman son olarak Trabzonspor maçında kalede görülen gollerin çaresizlikten değil, hatalar zincirinden kaynaklandığı için zor anlar yaşandığını ifade ediyor. Bu konuda futbolcuları uyaran Karaman ve ekibi, özellikle defans kurgusu ile orta alandaki mevcut futbolcuların, farklı bir taktikte sahada yer almaları için çalışmalar yapıyor.

Trabzon maçında kalesinde gördüğü 4 golün basitlikten kaynaklı olduğunu ima eden Teknik Direktör Karaman, özellikle durumu 2-2´ye getiren futbolcuların 40 saniye sonra kalesinde bir yeni gol görmesinin farklı bir izahının olmadığını söylüyor.

Kayserispor´da bu konuda futbolcuların dikkatleri çekilirken, diğer yandan oynanacak olan Kasımpaşa maçında da mutlak galibiyet hedefleniyor. Alınacak 3 puanın ligde ne kadar önemli olduğunu futbolculara hemen her fırsatta anlatan teknik heyetin bu uyarılarına ek olarak, yöneticiler de bu hafta tesislerde tam saha pres uygulaması yaparak futbolcularla bir araya gelmeye ve onları maça motive etmeye çalışıyorlar. Umarım hedefler gerçek olur ve son haftalar bizi endişe içinde bırakmaz?