MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA KAMPANYALAR VE FUTBOLCULAR

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da transferler gün geçmiyor ki, tamamlansın. Eksiklerin giderilmesi için yapılan çalışmalara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Özellikle kadrodaki boşlukların doldurulması adına yapılan bu çalışmalarda mali kaynak arayışında çözüm bulunamaması, yönetimin hayli başını ağrıtıyordu. Eldeki bazı isimlerin taliplileri olunca, oradan gelen paralar birazcık olsun yönetimin de hareket edeceği alanı genişletmiş oldu. Son olarak Rizespor´la görüşen Boldrin de nihayet mutlu olacağını düşündüğü yere gitti. Yani Rize´ye gitti. Artık döner mi diye bekleyenlere, ?pek bu düşünce içinde olmayın´ derim.

Diğer yandan yapılan kampanyalara bir yenisi daha eklenirken, Kayserispor´da bu sezon bazı değişimlerin olacağını görmeye başlayacağız. Yeni isimler için her zaman söylediğim gibi zamana ihtiyaç olacaktır. Kadro mevcut haliyle pek fazla can yakan bir görünümde değil. Ama lig başladığında takımda emir komuta zinciri oluşunca, neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Kayserispor´da şimdilerde tatlı bir telaş var. SMS hatları aracılığıyla daha önce başlayan forma destek kampanyasına ek bir kampanya da Alanya maçı öncesinde başlatılacak ve tüm taraftarların cep telefonu operatörlerinden destek olması istenecek. Umarım buna herkes dahil olur?