MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA HEDEF GALİBİYETLER!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta iki karşılaşma ile haftayı tamamlamayı planlayan Kayserispor´da öncelik kupa maçının. Teknik heyetin futbolculara iki maça da ayrı ayrı motive olunması konusunda uyarıları bulunuyor. Kupada herhangi bir kaza yaşamadan yoluna devam etmek isteyen sarı-kırmızlılarda ligde de rakip Fenerbahçe´den alınacak puan veya puanların ligde işe yarayacağı dile getiriliyor.

Kupada karşılaşılacak olan Yeşil Bursa takımı, her ne kadar alt liglerde olsa da bu tür maçların hep riskli olduğu yönetim tarafından da altı çizilerek belirtiliyor. Kupada, en azından çıkılacak olan kademenin final niteliğinde bir yer olmasının, prestij olarak kulübe büyük katkı sağlayacağı ve daha önceden de bu kupayı kazanmış bir takım olarak, yenisinin bir kez daha başarılabileceği ifade ediliyor.

Kupa maçının dışında, Kayserispor´da futbolcular hafta başında Fenerbahçe ile karşılaşacaklar ve bu maç da haftanın son lig müsabakası olacak. Aslında bu karşılaşma öncesinde kulüpte büyük bir sessizlik hakim diyebiliriz. Futbolcular sakin desek de, daha çok teknik heyet ve taraftar maçta alınacak olan sonucu bekliyorlar. Futbolcular profesyonelliğin verdiği durum karşısında sakin gibi görünseler de, onlar da bu maçın bazıları için kendilerini gösterebilecekleri bir müsabaka olacağını biliyorlar.

Kısacası Kayserispor´da şimdilik sakin bir çalışma ortamı bulunuyor. Kupa ve lig maçları için herkesimin son dakikaya kadar hazırlık yapacağı bu maçlarda ise taraftar galibiyet bekliyor. Kupa maçı bir kenara, ligde karşılaşılacak olan Fenerbahçe ve Trabzon maçlarından alınacak 4 puan, bu takımın ligde nerelerde kendisine yer bulabileceğinin bir ipucunu bizlere verecektir?