MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA HAREKET ZAMANI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bir yandan ramazan, bir yandan bayram derken nihayet yavaş ve kısa döngüler halinde geçen transfer dönemini geride bıraktık. Ay sonu itibariyle çalışmalarına başlayacak olan Kayserispor´da yöneticiler sessiz ve derinden çalışmalarını yürütmeye devam ediyorlar. Özellikle ay sonu itibariyle kulüp tesislerinde çalışmaya başlayacak olan futbolcuların, kadro eksikliğini gidermek için yurtdışı görüşmeleri ramazanın içinde de yoğun bir şekilde devam etti. Asbaşkan Mehmet Çakmak Uyar, Başkan Erol Bedir´den almış olduğu direktifler ile yaptığı bazı görüşmelerin sonuçlarını, bayram sonrasına bırakmıştı. Bayramında geride kalmasıyla artık kulüpler tarafından cevaplar verilmeye başlıyor.

Yani kısacası Kayserispor ramazanın da geride kalması ile birlikte yoğun bir döneme hazırlanıyor. Yönetim sadece futbolcu nezdinde değil, diğer yandan taraftar nezdinde de çalışmalarını artırıyor. Oluşturulan ARGE bölümü; kulübün hem sponsorlarını, hem de daha çok taraftar çekebilmek için neler yapabileceğini enine boyuna araştırmışa benziyor. Oluşturdukları bir dergi ki, yakın zamanda tüm taraftarlar görecektir; sadece taraftar grubuna değil, kulübü desteklemek isteyen sponsor gruplarına da önemli mesajlar veriyor. Yani kısacası planlı ve projeli bir şekilde Kayserispor´da adımlar atılmaya devam ediyor.

Umarım bu sezon Kayserispor için şahlanışın devamı niteliğinde bir sezon olur. Çünkü bütün kulüplerde olduğu gibi Kayserispor kulübünde de ciddi anlamda maddi problemin, ligde üst sıralarında kalarak aşılabileceğinin herkes farkındadır.

Sadece futbol yönünden değil, bir diğer gelişmemiz ise basketbolunda, Kayserispor bünyesinde yer almasıyla daha farklı durumların olabileceğini belirterek, şimdilik yöneticilere ?fazla naz aşık usandırır´ artık şu basketbol konusunda da adım atsanız diyerek mesajımızı vermiş olalım?