MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA GÖZLER KUPADA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da kupa için geri sayım başladı. Ligde oynadığı Antalyaspor maçını beraberlikle tamamlayan futbolcuların alınan bir puandan dolayı morallerinin yüksek olması aslında kupa öncesinde benim tahminlerimin tutacağını gösteriyor. Daha öncesinde ligde iyi bir başlangıç yapıldığı takdirde, Kayserispor´un kupaya da havlu atmayacağını hatta Antalya´dan bir puan dahi alınması halinde Akhisar´ı kupadan eleyeceğimizi ifade etmiştim.

Antalya maçı sonrasında ilimize gelmeyen futbolcular, Manisa´ya giderek burada kampa girdiler. Daha önce sakatlanmaların sorun oluşturduğu sarı-kırmızılılar da bakıyorum da, bu günlerde yerde kalan kim olursa bir veya iki hafta içinde yeniden sahaya dönmek için acele ediyor. Demek ki bazı çalışmalar futbolcuların da, ritmini yakalamalı.

Neyse bu konuları bir kenara bırakarak, temsilcimizin kupada nasıl bir yol izleyeceği ile ilgili birkaç kelam edelim. Daha önce bir kez bu kupayı müzesine getiren Kayserispor, umarım bu sezon işi hafife almayacak ve yeniden kupayı müzeye getirmek için sahadan turu geçen taraf olarak ayrılacaktır. Bu konuda teknik heyetin ne kadar hevesli olduklarını yaptığım ikili görüşmelerde görmek beni de fazlasıyla heyecanlandırdı. Kayserispor Avrupa semalarında geçmişte olduğu gibi yeniden dolaşmalı. Çünkü bunu hak eden bir şehrimiz var. Futbol konusunda büyük fedakârlılar yapan Kayseri, yakında büyük ve Avrupa standartlarında hatta orada bile bazı yerlerde olmayan tesise kavuşacak. Bunun içinde kupa yeniden Kayseri´ye gelmeli?