MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA GENEL KURUL VE TRANSFERLER

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yeni dönem derken, yönetimde oluşan belirsizliğin bir an önce giderilmesi için çalışmalar başladı. Mali yapıda güçlenme adı altında yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesinde, yönetimin bazı futbolcularla görüşmeler yaptığını da biliyorum. Mesela kulüpte kalmaması yönünde bazı kararların verildiği ifade edilen isimlerden Varela, Kana, Kucher, Asamoah, Muammer, Vedat´la yolların ayrıldığı fısıldanıyor.

Sadece bu isimlerle de kalmayacak gibi duruyor. Mesela bazı kanatlar konusunda yapılacak olan değişimlerin de yakın zamanda karşımıza çıkacağını biliyorum. Özellikle sağ ve sol kanat derken, bu durumun ilerisi veya gerisinde de acaba çalışma olacak mı? İşte beklenen bu sorunun da cevabını birkaç hafta içinde öğreneceğiz.

Kısacası Kayserispor´da tüm çalışmalar için gün sayıldığını düşünenler varsa yanılırlar. Çünkü Erol Bedir ve arkadaşları bu durum karşısında nasıl bir adım atılacağının birkaç hafta öncesinden planlamasını yaptılar. Bazı isimler derken şimdi kulaklar kabarmış o isimlerin kimler olduğunu düşünülüyordur? Kayserispor´da gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurulda mali yapı gerçekten beklenen gibi oluşursa bu isimler ve yerlerine kimlerin geleceği de net bir şekilde kulüpten açıklanacaktır ama ben yine de merakları gidermek için sol kanatta tehlike çanları her zaman çalıyor bu da bir farklı bir işaret diyelim?