MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA GENÇLERİN ÖNÜ AÇIK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yönetim kanadında yaşanan gelişmelerin dışında şimdilerde futbolcular içinde konuşulan tek konu Başakşehir maçı. Bu karşılaşma için geçen haftadan bu yana çalışmalar yapan futbolcuların saha içinde sıkıntı olmasa da eksiklilikler teknik heyetin belini büküyor. Takımda yaşanan sakatlanmaların dışında bir de ülkelerinin takımlarına giderek burada sakatlık yaşayan isimler de bu kadroya katılınca 8 futbolcunun hafta içinde sorunlu olduğunun altı çiziliyor. Her ne kadar sahaya 11 kişiyle çıkacaklarını belirten teknik Direktör Ertuğrul Sağlam bu konuda renk vermese de anladığım kadarıyla alt yapıdan bazı isimler için hazır olun talimatını geçen haftadan vermiş. Geçen günlerde idmanı ziyaretimde bu konu üzerindeki sorumun karşılığını da veren Ertuğrul Sağlam aslında için için Başakşehir maçında hangi isimlerle yola çıkacağını da düşünüyordu.

Öyle ki, 8 eksikle hangi mevkiinin nasıl dolduracağı konuşulurken bu konuda yeni oyuncuların bir fırsatları olduğunu söylemesi, bir anlamda genç isimler için ?İşte size fırsat. Çıkın ve formayı alın´ demeye getirdi. Konuşması sonrasında futbolcuların hırslandığı ve idmanlarda dozun arttığı ifade edildi.

Kayserispor bu hafta deplasmana eksik bir şekilde değil, kadrosuna alttan yaptığı takviyelerle güçlü bir şekilde gidecektir. Yeter ki galibiyet konusunda futbolcular kendilerine inansınlar. Onlar bu inanca sahip olurlarsa deplasmandan en azından bir puanla bile dönüleceği bilinmelidir. Bu nedenle gençler moral olarak desteklemeli ve onlara bu fırsatların her zaman ellerine geçmeyeceğini iyi bir şekilde anlatmalıyız?