MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA, GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sahasında Galatasaray´ı konuk edecek Kayserispor´da, eksiklerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu durum karşısında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ?Futbol Savaşı´ vereceğiz dese de hangi isimlerle bu savaşı vereceği konusunda hala kafasında bazı soru işaretleri dolaşıyor. Geçen hafta oynanan Ankaragücü maçında yaşananlar ve sonuçla ilgili bazı yorumlarım olmuştu. Özellikle kırmızı kart gören, defansın her zaman söylediğim başarılı ismi Kana Biyik, kendisine yakışanı yapmadı. Maç içinde skorda kötü sonuçla karşı karşıya kalınca, gemiyi en erken kendisi terk etmek istedi ve kırmızı kartı da görmekte ısrarcı oldu.

Kana Biyik´in maçtaki gördüğü kart değil ama idmanlardaki tavrı ve sanırım arkadaşlarını da buna ayak uydurma istemi, birilerinin dikkatini çekmiş olsa gerek. Bu futbolcu her iki otoritenin de ortak kararı ile süresiz kadro dışı kaldı. Takım içinde yaşanalar tabi ki kulübün dışına farklı yansıyor. Ama kulüp içinde de olanları anlamak için medyum ve ermiş bir şahıs olmaya gerek yok. Son haftalarda maddi imkânsızlıklardan her kulüp muzdarip. Hal böyle olunca da bazılarımızın sabırlı olması gerekiyor. Umarım Kayserispor´da Kaptan Umut Bulut, arkadaşlarını bu konuda teskin eder de, takım bu hafta zorlu Galatasaray karşısında hiç ummadığımız bir performansla yer alır ve maçı kazanır.

Genel kurulla ilgili pek bir şey söylemeyeceğim. Çünkü daha önce de belirttiğim gibi tahminime göre Başkan Erol Bedir ve arkadaşları seçimlerde yine aday olacaklardır?