MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA ?GALATASARAY´ GERİ SAYIMI!


Süper Lig´de bu hafta sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Kayserispor´da futbolcular hazırlıklarını tamamlarken taraftarlarda bu heyecanlı maçı tribünden nereden rahat bir şekilde izleyeceklerinin arayışındalar. Özellikle Galatasaray rakip olunca taraftarın tribünden izleme isteği birkaç kat daha artıyor.
Bilet fiyatlarını duyan bazı taraftarlarda sadece televizyon karşısından izlemenin kendilerince yeterli olacağını düşünüyorlar. Baktığınızda Anadolu´da bulunan bir takımın maçının bilet fiyatının bu denli yüksek olması aslında normal. Normal diyorum çünkü futbolla yatıp kalkan bazı kentlerde birçok maç bu fiyatlara izleniyor. Ama durum Kayseri olunca işin rengi değişiyor.
Çünkü yıllardır pahalı biletler derken stada taraftar çekebilmek adına bilet fiyatlarını 1 liraya kadar düşüren ilimiz yöneticileri bu saatten sonra böyle fiyat belirlerse işte ne olacağı da akıllarda soru işareti olarak kalıyor. Yazımın başında da belirttiğim gibi artık tribün sevdası yerine televizyon ekranından izlemeyi düşünürler. Kayserispor´da yöneticilerin umarım attıkları bu adım ilerleyen haftalarda geriye doğru gitmez. Eğer ki böyle bir durum olursa da büyük tepkiler yine onlarla olur?


7 EYLUL 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv