MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´DA BEKLENTİLER!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de son haftalarda aldığı sonuçlarla yüzleri güldürmeyen ve lig sıralamasında da yeri pek beğenilmeyen Kayserispor´da milli maçlar nedeniyle verilen ara nedeniyle hazırlıklar biraz geç başladı. Bu hafta maç yapmayacak olmanın verdiği rahatlıkla çalışan futbolcuların yanı sıra, sakatlıklarında da sona gelinen isimlerin gelecek hafta oynanacak olan Alanya maçında yer alması için yoğun çaba harcanıyor.

Takımda futbolcu sayısı yönünden bu sezon mali sıkıntılar nedeniyle sınırlı davranılması, bir de sakatlıkların sayıca çok olması bazı zamanlarda genç ağırlıklı bir yapıyla sahaya çıkılmayı gerektiriyordu. İşte verilen bu ara, belki de sakatlıklarında son aşamasını yaşayan isimler için önemli bir devre olacaktır. Sakatlanmaların bir an önce giderilmesiyle kadro bir nebze olsun zenginleşecektir.

Teknik heyetin futbolcuların çalışmalarında bu beklentisinin yanı sıra yönetimin de ilimizin önde gelenlerinden mali problemlerin aşılması için nasıl bir yol izleneceğine kilitlenmiş olmaları spor kamuoyunu hayli düşündürüyor. Yapılacak bir toplantı (ki bunun önümüzdeki günlerde siyasetçilerin ve bürokratların katılımıyla yapılacağı iddia ediliyor) ilimiz spor camiasının tüm sıkıntılarına cevap bulabilecek mi bilinmez ama Kayserispor açısından bir nebze olsun yaraya pansuman niteliği taşıyacağı da mırıldanmaya başladı. Umarım köklü bir çözüm için tüm kesimler ellerinden geleni yaparlar ve daha önce de belirttiğim gibi sadece Kayserispor açısından değil, ilimizdeki diğer takımlar ve branşlar açısında da adımlar atılır?