MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’A TAM DESTEK

MUSTAFA GÜRBÜZ


 

Süper Lig’de bu hafta sahasında Hatay ile karşılaşacak olan temsilcimizde hazırlıkların sonuna gelindi. Temsilcimizde morallerin gayet yerinde olduğu ifade edilirken, diğer yandan yönetim de üzerine düşeni yaptı ve futbolcuların alacakları olan maaşlarını ödeyerek maç öncesinde parasal olarak da bir doping vermiş oldu. Temsilcimizde her şeyin yolunda olduğu söyleniyor. Bu söylem elbette ki yönetim tarafından belirtiliyor. Hani ‘maç günü tek eksik nedir’ diye sorduğumda ise gelen cevap ‘tribünlerin dolu olması’ şeklindeydi. Bu nedenle tribünlerde temsilcimizi yalnız bırakmamak adına pazar günü her şeyi bir kenara bırakıp statta yerimizi almalıyız. 

Kayserispor’un oynayacağı maçın, alınacak sonuçla orantılandığında ligdeki durumunu da göz önüne aldığımızda, ‘6 puanlık bir maç’ ifadesinde bulunmuştum. Rakiplerimizden birisi olan Hatay karşısında daha öncesinde iyi oyunlar çıkartmış bir ekip olarak, bu maçta da kazanmaktan başka çaremizin olmadığını ve alacağımız puanlarla ligin üst sıralarında yer alarak düşme potasından bir an önce uzaklaşmamız gerekiyor.

Taraftarımızın herhangi bir taşkınlığa mahal vereceğini düşünmüyorum. En azından sahamızda oynayacağımız maçta da, daha öncesinde olduğu gibi sadece temsilcilimize destek olunacaktır ve 90 dakika boyunca sonuç ne olursa olsun destekten başka bir durum içerisinde bulunulmayacaktır. ‘Federasyon her ne kadar bizim için farklı bir tarife uyguluyor’ desem de, bizim de o kurumlara fırsat vermemek adına işimizi sağlıklı yapmamız gerekiyor. Bu nedenle pazar günü yapacağımız sadece tribünlerden takımımıza destek vermek olacaktır…