MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´A DESTEK OLMAYA DEVAM!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor deplasmanda aldığı Konya galibiyeti ile ligde derin bir ?oh´ çekti. Bundan sonrasında fazla bir sıkıntı yaşamamak adına bir iki karşılaşmanın daha galibiyetle tamamlanması, ligde kalma anlamında temsilcimize büyük katkı sağlayacaktır. Lakin biz bunu söylerken bazı taraftarlarımızın; ?küçük hesaplar içinde olmayın´ dediğini duyar gibiyim. Bu nedenle de temsilcimizin de hesabını ligde kalma adına değil de, yakalanan bu çıkışı sezon sonuna kadar kovalamasını isterim. Bu sayede üst sıralarda yer alma adına bir anlayışta olan Kayserispor, gelecek adına benim kadar tüm taraftarı da sevindirecektir. Bakınız, kulübün alınan bu galibiyetlerden ve yapılan diğer sponsor desteklerinden sonra istediğini yapabilecek bir niteliğe bürünmesi her kesim kadar beni de oldukça sevindiriyor.

Ligin hep ?güçlü takımları´ diyerek pahalı transferler yapan ve ligde bazı yönetimsel hatalar yüzünden kazananı takımların, son yıllarda nasıl çabaladığını görebiliyoruz. Bu konuda da gerek FIFA´ya, gerekse de UEFA´ya getirdiği mali kriterler yüzünden ne kadar teşekkür etsek azdır. Eğer ki bu kriterler olmasaydı, bu kulüplerin başındaki isimler istedikleri sonuçları alma pahasına Türk futbolunu büyük bir uçurumdan aşağıya itebileceklerdi.

Her neyse bu konu daha çok ülke çapında konuşulanlar desek de, biz Kayserispor ölçeğine bakalım. Temsilcimizin yakaladığı bu önemli çıkışın bu hafta da devam etmesi gerekir. Beşiktaş´ı sahasında konuk edecek olan Kayserispor´da hazırlıkların, yine final havasında olacağını düşünerek, tribünlerde yer alacak olan taraftara seslenmek istiyorum: ?Sizler ki, bu takımın devamlı 12. adamı oldunuz. Gelin bunu bu hafta da sahamızda oynayacağımız Beşiktaş karşısında bir kez daha gösterelim. Temsilcimizin üst üste 4.maçını da kazanması için gereken desteği saha içindeki futbolculara verelim.?