MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´A DESTEK OLMALILAR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de nihayet yayın krizinin de sona ermesiyle birlikte sezon öncesinde heyecan kaldığı yerden devam edeceğe benziyor. Kulüplerin bazılarının liglerin ertelenmesi şeklinde talepleri olsa da, federasyon ve kulüpler birliği işi sıkı tutarak bu duruma mahal vermediler. Hal böyle olunca temsilcimiz Kayserispor´a da belki de ilerleyen günlerde ciddi sıçrama hareketleri görebileceğiz. Çünkü yayıncı kuruluştan hala alınamayan paraların olduğu ifade ediliyordu. Bu paraların ödenmesi ve transferdeki hareketliliğin de bugün yarın tamamlanmasının ardından takımda taşlar yerine oturduğu gibi yönetim de mali anlamda derin bir nefes alabilecek.

Bu arada daha ilimiz yöneticileri ve sponsorların nasıl bir destekte bulunacakları ile ilgili bir gelişmenin olmaması ise taraftar nezdinde kafaları karıştırmaya devam ediyor. Ne zaman bir futbolcu transfer haberi yapmaya kalksak karşımıza bir set gibi mali problem çıkıyor. Tam şu futbolcu ile görüşülüyor diyecek oluyoruz ama maalesef başka kulüpler bizden daha iyi ücret teklif ettikleri için hevesimiz kursağımızda kalıyor. Bu olay sadece bizim değil Kayserispor´da yönetimin ve teknik heyetin de moralini bozuyor. Bu nedenle mali anlamda kulübün desteğe ihtiyacı olduğunu bilenlerin bir an önce bu duruma el atmaları gerekiyor.

Kayserispor 11 Ağustos 2019 Pazar günü yani bayramın 1.günü İtalya´nın Genoa takımı ile bir hazırlık maçı yapacak. Bu maç aynı zamanda sezon açılış maçı da olacak. Kadir Has Stadı´nda bayramın ilk gününde coşku olacağı gibi bu bayramın biraz da iş bayramı olması nedeniyle taraftarın yorgunluğunu da düşünmeliler?