MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´A DESTEĞE, HAYDİ STADA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de Fenerbahçe´yi sahasında bugün konuk edecek olan Kayserispor´da nefesler tutuldu ve maçın başlayacağı saate odaklanıldı. Taraftarlar yoğun bir şekilde maç için bilet arayışlarında bulunurken, yönetimde bilet konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için gerekli tüm çalışmaları yapıyor. Maçın başlayacağı saate kadar herkes gibi takım içinde yer alan futbolcularda odaklanmış durumda.

Onlarda iş biraz daha değişik. Çünkü saha içinde mücadeleyi verecek olan onlar. Yaklaşık iki haftadır farklı bir hazırlık dönemi geçirdiler. Sezonun ikinci yarısı ile birlikte eleştirdiğimiz tüm oyuncular, bu maç öncesinde bir hayli dikkatli ve bir o kadar da yüksek performans gerektiren çalışmalara imza attılar.

Hani böyle maçların atmosferi değişik olur ya, işte öyle bir havayı rahat bir şekilde idmanlarda sezdim. Umarım bu sezgilerimiz maç içinde de yer bulur ve Kayserispor uzun süredir üzerinde oluşan o uyuşukluğu atarak iyi bir sonuçla haftayı tamamlar. Burada devreye taraftar unsuru giriyor.

Sahadaki maç öncesinde futbolcuların bu çalışmalarına destek, taraftardan gelecek. Sahada on ikinci adam olan taraftar, maçın başladığı andan itibaren desteğini hiç eksiltmeden futbolcuları oyuna motive etmeye devam etmelidir. Kale veya diğer mevkiler hepside maç başladığında aynı olacak. Bu yüzden herkes elinden geleni yapmalı ve gerek Şumi´ye, gerekse de futbolculara moral vermek için tribünlerde yerlerini almalıdırlar?