MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR YENİ BAŞLADI!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Süper Lig’de sahasında Fenerbahçe’yi konuk eden Kayserispor’da tam bir bayram yaşanıyor. Haftalardır alınamayan galibiyet, nihayet güçlü rakip karşısında elde edilmiş oldu ve takım ile taraftar maç öncesindeki birlikteliğini, maç sonrasında bir kez daha ortaya koyarak, kötü gidişata dur deneceğinin mesajını vermiş oldu. Daha çok değil, birkaç hafta önce Samet Aybaba ile yolların ayrılması ve takım ile ilgili ortaya atılan söylemlerin ardından, sahada farklı bir oyuncu topluluğunu görmek izleyenleri de heyecanlandırdı.

Özelikle Dje, Aybaba zamanında kadro dışı diye söylenen bir isim olmasına karşın, bakıyorum da bu maçta varını yoğunu ortaya koyan bir savaşçı edasıyla terini akıtıyordu. O dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarında bu dakika itibariyle çok konuşulacağını umuyorum.  Her zaman söylerim ‘At sahibine göre kişner’ diye. Eğer ki siz, sahada koşan bu futbolcu topluluğuna bir şeyleri gösterip, onlara kim olduklarını iyi anlatırsanız, işte o zaman sahada da istediklerinizi alabilirsiniz. Bülent Uygun işte tam da böyle bir havada takıma etki yaptı. Öncelikle takımda sahada koşan futbolcuların patronunun kim olduğunu çok iyi anlatmış. Bir komutan edasıyla çıktığı basın toplantısında da bu durumu aşağı yukarı bu sözlerle anlattı.

Kısacası birlikteliklerden bahsederken bir de dümenin başında olanların nasıl bir yol izleyeceği de çok önem arz ediyor. Bülent Uygun bu galibiyetle ‘Hoş geldik’ dedi. Bakalım ilerleyen haftalar neler gösterecek…