MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE HAZIRLIKLAR

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor hafta sonunda kadrosundaki yeni oyuncularıyla ilk kez görücüye çıkacak. Şu ana kadar basında yer alan isimlerin hepsi de kadroda çalışmalarda yer alıyor. Sadece kamuoyunda konuşulan bir iki isim var ki, onlarında en kısa sürede katılmalarını bekliyorum. Mesela forvet mevkiinde Lois Doiny ile anlaşıldığı haberi beni biraz heyecanlandırdı. Hani Makakula diye bir oyuncumuz vardı, benzeri bir stilde diye biliyorum. Umarım temsilcimize faydası dokunacak bir isimdir. Sadece bu isim değil, daha bazı isimlerle de gizliden görüşmelerin yapıldığını biliyorum. En kısa sürede Başkan Berna Gözbaşı müjdeli haberi vereceğini söylüyor.

Futbolcularla toplu bir imza töreni olayını ise cumartesini günü yaşayabiliriz. Çünkü o gün Gaziantepspor’la bir hazırlık maçı oynayacağız. Hani en ciddi hazırlık maçı bu olacak dersek yanlış söylememiş oluruz. 

Normalde kamp dönemlerinde takımların hazırlık maçları yapmaları alışıldık bir olaydır. Ama bu pandemi süreci, hazırlık maçlarında da sıkıntıya girilmesine neden oldu. Artık kulüpler testlerini hafta da en azından bir kez yapabildiklerine göre istedikleri takımlarla hazırlık maçları içinde gün saymak durumunda kalabilirler.

Neyse en azından ligin başlamasına da pek fazla bir zaman kalmadı. Bu kısa sürede yapılacaklardan daha çok takımların lige hazır olup olmadıkları ve kadrolarını nasıl dizayn ettikleri daha fazla önemsediğim bir konu başlığıdır. Kayserispor da Başkan ve yönetim takımdan emin konuşuyor. Umarım bu durum ligde de karşımıza çıkar ve arkamıza yaslanarak maçlarımızı izleriz…