MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KAYNAMAYA BAŞLADI!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Ligde bu hafta aldığımız mağlubiyet bize hiç mi hiç yakışmadı. İyi olacak, alışacaklar, birbirlerini idare ediyorlar vb. gibi söylemlerle geçiştirip durduğumuz bu haftaların artık sonundayız. Saha içinde kimin ne yapmaya çalıştığına hala karar verilebilmiş değil. Hasan Hüseyin kendisini bu takımın merkezine yerleştirmiş ve verdiği paslarda veya performansında pek istenileni ortaya koyuyor gibi görmedim. Sadece Hasan Hüseyin özelinde değil, diğer isimlerin de ne yaptığını anlayamadım. Sahi bu takımın başında yer alan Bayram Bektaş acaba kendisi ne yapmaya karar verebildi mi? Anlayanınız var mı?

Yani kısacası ligin başlaması ve geride kalan haftalar derken, verilen krediler de tükendi artık haberiniz olsun. Önümüzde bir hafta ‘BAY’ dediğimiz süreç olacak. Bu süreçte yapacağınız varsa bir an önce elinizden geleni yapın ve değişim ise değişim veya futbolcuların adaptasyonu ise adaptasyon bu takımı düzlüğe çıkartacak adımları atın. Bu söylemim sadece teknik heyete değil, yönetim olarak da belki birazcık düşünmek ve bazı radikal adımlar için adımlar atmalı veya hazırlanmalıyız. Sadece para bulmak ve onların her istediğini yerine getirerek işlerin iyi gitmesini sağlayamıyormuşuz bunu da en yakınımızdaki örnekle şekil Kayserispor’la görmüş olduk.

Gerek Bayram Bektaş gerekse de oyuncu topluluğu bu takımın ne kadar zor bir süreçleri geride bıraktığını bilmiyor olabilirler. Bunu en iyi bilen geçen sezondan sözleşmesi devam eden oyunculardır. Onların arkadaşlarına iyi anlatmalarını isterim. Ha bir de Pedro yeter artık be kardeşim. Senin bu şımarıklıkların beni bile çileden çıkartıyor. Ya kart görüyorsun ya da sakatsın. Sen ne zaman tam olarak bu takıma hizmet edeceksin Allah aşkına. Bu oyuncunun da bence dikkati bir an önce çekilmeli yoksa gitmeli benden söylemesi…