MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İYİ HAZIRLANMALI!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’un bu hafta deplasmanda kazandığı 3 puan çok önemliydi. Moral yönünden ligin alt tarafında olunmayacağını gösteren bu galibiyetle, iki haftalık bir araya girmiş olduk. Bakınız ligde o kadar enteresan bir program yaşayacağız ki, önümüzdeki hafta milli maçlar nedeniyle boş geçerken daha sonrasında Sivasspor’u evimizde konuk edeceğiz. Ligde bir sonraki hafta ise pas geçen takım olacağız. Yani anlayacağınız önümüzdeki bir ay boyunca sadece bir maç oynayacağız. Bu dönemde de umarım yeni gelenler de dâhil olmak üzere, iyi bir çalışma dönemini geride bırakırız. Bu arada ligde transfer konusunda herkesim acele etse de, bence bu dönem birkaç hafta daha uzatılmalıdır.

Kayserispor bu ara dönemde yaptığı son transferlerle birlikte kadrosunda önemli bir yenilenme gerçekleştirmiş olacak. Sezon başında takıma geç katılan bazı isimlerde dahil olmak üzere oyuncuların performansında önemli bir artış sağlanırsa ligde sorunsuz bir takım oluruz.

Her ne kadar oyuncu bazında konuyu ele alsak da, Bayram Bektaş için bazı tehlikelerin kapıda olduğunu da unutmamalıyız. Yeni bir teknik adam ve yoğurdu farklı yemeyi seven bir yapısı var. Hal böyle olunca da, taraftarın eleştirileri bitmiyor. Bu konuda en önemli mesajı aslında Ankaragücü maçı sonrasında Hasan Hüseyin verdi. Sezon başında daha ilk haftalarda alınan sonuçlarla hükümler verilmemesi gerektiğini söyledi ve bu konuda da ne kadar yorumlar yapılsa da, işin sırrı şu cümlede saklı; ‘Ligde kalınacağı kadar puan alınınca, inanın bu eleştiriler rafa kalkar’…