MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN YENİ KAYNAK ÖNERİSİ


 

Süper Lig’e bu hafta milli maç arası verilmesi nedeniyle futbolda sessiz bir hafta sonunu geçireceğiz. Ligde bu sessizliğin bir benzeri de sarı-kırmızılıların kulüp tesislerinde yaşanıyordu. Yaşanıyordu diyorum çünkü futbolcuların izinleri sona erdi ve kulüp tesislerinde bir araya gelerek çalışmalara başladılar. Zorlu bir sezon sonu bizi bekliyor. Bu dönemi en iyi şekilde atlatabilmek ve gelecek sezon için erkenden çalışmalara başlamak adına Kasımpaşa maçı önem arz ediyor. 

Futbolcular çalışmalarına yeniden başlarken diğer yandan yöneticiler de hem kamuoyundaki fısıltıları bitirmek hem de gelecek sezon adına ne yapılacağı ile alakalı mali problemin çözümü için planlama yapmaya başladılar. Ligde kalarak yeni dönemde yine mütevazı bir bütçe ile kadrosunu oluşturmak isteyen sarı-kırmızılılarda Başkan Ali Çamlı’nın nasıl bir strateji izleyeceği ise gizemini koruyor. Her ne kadar siyasilerin bu sezon omzuna çok yük verilmiş olsa da yine de gelecek sezon için aynı planlamanın yürütülemeyeceği konuşuluyor. Bu nedenle yeni dönemde kendi kaynaklarını oluşturabilen bir kulüp olması için de yönetimden bazı isimlerin girişimlerde bulunacağı ifade ediliyor. 

Buradan yola çıkarak daha öncesinde de belirttiğim gibi memlekette kaynak dediğinizde GES santralleri öne çıkan bir konu. Yönetimde de böylesi bu işle uğraşan bir isim olduğuna göre neden bu sezondan sonrası için Kayserispor adına GES santralleri oluşturulmuyor ki? En azından kendi kaynağını üretmek adına bir başlangıç da olabilir. Kulübün belli bir yükünü alacak olan bu çalışma için bence yönetim şimdiden harekete geçmelidir…