MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN KİMLER DÜŞÜNÜLÜYOR!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


 

Süper Lig’de kalışını ilan edemeyen fakat Federasyon’a verilen bir rapor ile yeniden ligde kaldığı ilan edilen Kayserispor’da bu günlerde ‘kim gelecek ya da kim gidecek’ konusu tartışılıyor. Ligin son haftasında sahasında Trabzonspor’a yenilerek ligden normal koşullarda düşen Kayserispor için teknik heyetin başarılı olup olmadığı konusunda ikilik yaşanıyor. Kimileri ligde takımı bırakamadığı için Prosinecki’nin başarısızlığını savunurken kimileri de alınan puanlara ve takımın başarılı olduğuna vurgu yapıyor.

Aslına bakacak olursak takımın ligde kalma durumu net bir şekilde ortada. Federasyon kararını saymazsak Kayserispor ligde kalmayı başaramadı. Bu nedenledir ki, Prosinecki başarılı olamamıştır. Ben bunları söylerken muhalif olanlar mutlak olacak. Onlar da alınan puanlar diyecek ama şunu unutmamak gerekir. Final niteliğindeki maçlarda ne yazık ki bu takım başarılı olamamıştır. Bu nedenledir ki, biz ligi son sırada tamamladık. Alınan puanlar olsa da yönetimsel olarak yapılan çalışmaları unutmamak ve verilen sözlerin yerine gelmesi ile bir güven halinin oluşmasına bir bağlantı kurmak daha doğru olacaktır.

Prosinecki yerine kim gelir tartışmasında olmayacağım. O veya Bayram veya bir başkası. Bence bu takım mevcuttaki transfer bütçesi ile şimdilik yola çıkamaz. Elini daha güçlendirmek için pahada fazla olan isimleri de göndermelidir. Ha bu arada kaleci Lung meselesi kafalarda soru işaretidir. Korkmayın Lung Kayserispor’da kalacak. Yönetim anlaşma için masaya oturdu…