MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, GENÇLERİ DE GEÇMELİ!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da yeniden bir başlangıç yapmak için geri sayım başladı. Süper Lig’de geçen hafta alınan galibiyetin üzerinden geçen sürede, takımın ne kadar farklı bir yapıda olduğu ve kulüp bazında öyle de dışarıya yansıtıldığı gibi büyük tantanaların yaşanmadığı ortaya çıktı. Daha geçen hafta alınan galibiyet öncesine kadar her şey yanmış bitmiş gibi davrananlar bile bu hallerinden vazgeçmişler ve köşeye çekilerek takımın oynayacağı maçların sonuçlarını merakla beklemeye başladılar.

Sadece bir galibiyet alınması değil, aynı zamanda ligin alt sırasından kurtulma anlamında da takımın ne denli güçlü olduğunun bir göstergesidir Fenerbahçe galibiyeti. Yine bu galibiyet yeni oluşan kadronun bazı mevkilerinde aksamalar olsa da, geneline bakıldığında uyum sorunu yaşamayan ve rakibi karşısında dişini gösteren bir ekip olduğunu da bize göstermektedir.  

Kısacası Kayserispor’un ligde ne yapacağını merakla bekleyenler olabilir ama bu takım isterse bu ligde çok can yakıp, orta sıralarda kendisine çok rahat yer bulabilir. İşte tüm bunların olabilmesi için yapılması gereken de, alınacak birkaç galibiyetle birlikte primlerin gelmesi ve biraz da dışardan yapılacak olan mali destekle yeniden eski günlerdeki gibi Kayserispor’un galibiyete ulaşması olacaktır…