MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR BU HAFTA DA KAZANMALI!

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da bu hafta deplasmanda oynanacak olan Gençlerbirliği maçı hazırlıkları moralli başladı. Takımın bu sezon ilk galibiyetinin Fenerbahçe karşısında alması Kayseri kamuoyunda büyük bir memnuniyet oluştururken diğer yandan futbolcular da kulüpteki mali durumun düzene girmesinden yana bir beklentilerinin de mevcut yönetim tarafından karşılanacağına olan inancın artması ile herkesin gözünü yeniden lige çevirmiş oldu. Kayserispor’da daha önce de belirtildiği gibi tek sorun ilk başlarda mali durumdu. Ne yazık ki, bu durumun üstesinden gelinememesi de ortaya son haftalarda yaşadıklarımızı çıkartmış oldu. Bakınız bir teknik adam ‘oynatmayacağım, benim topçum değil’ gibi sözler kullandığı isimler geçen hafta Fenerbahçe karşısında canla başla mücadele ettiler.

Diyorum ya, önce mali durum sonrasında ise aradaki kopukluklar takımda bir anda çözülmeleri meydana getirdi. Allah’tan ki kısa zamanda bu durumun üstesinden gelindi. Bu konuda Bülent Uygun ve ekibinin ne denli farklı bir çalışma ortaya koyduğu şimdilik ortada. Bu arada futbolcuların bu hırs ve istekli oyunları umarım bu hafta deplasmanda oynayacağımız Gençlerbirliği maçında da yer alır. Ne de olsa ligdeki şimdilik rakibimiz Gençlerbirliği. Alt sıralardan kurtulmak ve için mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bu maçla birlikte yükselişimiz de başlayacaktır.  

Kayserispor’da bu arada Fenerbahçe maçı sonrasında dağıtılacağı belirtilen prim de en azından mali olarak futbolcuların rahatlamasını sağlasa da bu kulübün hala kısa süre içinde büyük oranda bir desteğe ihtiyacını da unutmamalıyız…