MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE ZAMAN!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da yeni transferlerin de takıma dahil olmasıyla hazırlıklarda uzun süren sessizlik de tamamlanmış oldu. Eksik mevkiler konusunda yönetim elinden geldiğince hızlı davranmaya çalışsa da ne yazık ki mali yetersizlikler bu duruma engel oldu. Yurt dışı kampında hazırlıklarını özellikle takviye çalışmalarını noktalamayı isteyen sarı-kırmızılılar bu sezon hedeflerini tam olarak gerçekleştiremediler.

Kayserispor´da her şey iyi giderken yanlış olan bir şey var. O da yeni gelen isimlerin bu takıma hemen adapte olacağını düşünmek. Ligin başlamasına şurada sayılı günler var ve bu durum karşısında da teknik heyet, sıkıntılı olduğunun altını kalın bir şekilde çiziyor. Yani demem o ki, Kayserispor yeni sezona sancılı bir hazırlık döneminden sonra sancılı bir şekilde de başlangıç yapmış olacak. Bu kadar uzun süren sancılı dönemi geride bırakmak hiç de kolay olmayacak. O yüzden ligin ilk haftalarında takımın oynayacağı maçlarda alacağı sonuçların taraftarı yanıltmaması gerekiyor. Tam olarak birbirine uyum sağlayamamış bir ekiple sahaya çıkılacak. Böyle olunca da alınacak puanların kıymetini bilmeliyiz.

Şimdi bunları yazarken diğer takımların da aynı olduğundan söz edebilirsiniz ama durum aynı değil. Siz kemik dediğiniz kadrosundaki bazı isimleri ne yazık ki mali kaynak oluşması için elden çıkarttınız. Bu yüzden de eksiklerin giderilmesi kolay olmayacak?