MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE GENÇLER!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor bu haftayı da dinlenerek geçirecek. Bu uzun arada teknik heyetin tek düşüncesi ise sakatlığı olan futbolcuların biran önce iyileşerek takımla birlikte sahada mücadele etmeleri. Teknik Direktör Hikmet Karaman hem idmanlarda, hem de idman dışında kadrosuyla birlikte analizler yaparak rakiplerle oynayacakları maçlar öncesinde notlarını almaya devam ediyor. Geçen günlerde takımın yaptığı idmanları bazı sporseverler ve öğrenciler ziyaret etmişlerdi. O ziyaretler sırasında bende kulübe giderek buradaki çalışmaları izleme fırsatı buldum.

Takım futbolcularının yapılan idmanlardaki neşesinden ve morallerinden geçen günlerde bahsetmiştim. Burada morallerin bir hayli yüksek olmasındaki etkenlerden birisi de sanırım başlarında bulunan hocadır.

Kayserispor´da takımın başına geçtiği günden buyana gerek çalışmalarda, gerekse de sahadaki taktiksel anlayışında şimdiye kadar çok isabetli kararlar veren Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın bu özelliklerinin dışında bir de gençlerin önünü açtığını belirtirsek, hakkını teslim etmiş oluruz. Kayserispor da yapılan idmanlarda milli takımlarına giden isimlerin yerine, genç oyuncuların idmanlarda yer alması ve onlarında ağabeyleri ile çalışma yapmaları, gerçekten görülmesi gereken bir tabloydu. Umarım bu tablo hep devam eder ve Kayserispor alt yapısından artık bekleneni alır?