MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE BELLONA AGÜSPOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da çalışmalar devam ede dursun, yönetim konusunda sessiz giden bir çalışma başladı bile. Başkanlık konusunda devam ya da tamam diyecek mi diye beklenen Recep Mamur, beklediği yerlerden henüz haber alamasa da olumlu cevap gelecekmiş gibi elinde hazır bir liste oluşturmaya çalışıyor. Yeni bir yönetim listesi oluşturarak yönetime devam etmek isteyen Recep Mamur, iş adamlarının da nabızlarını yokluyor. Daha öncede yönetimde yer alan bazı isimlerin yeniden listede olması için çaba harcayan Başkan Mamur, bazı siyasi isimlere de yeni listesinde yer vermeye hazırlanıyor.
Bu konuda ince eleyip sık dokuyan Başkan Mamur daha önce de belirttiği destek alma sözünü yineleyerek belirli isimlerin desteğinin şart olduğunun altını kalın bir şekilde çizerek yanındakilere ifade ediyormuş. Bakalım hafta sonunda ilimizde olacak başta Bakan Mehmet Özhaseki ve şehrin yöneticileri bu konuda nasıl bir cevap verecekler?..
Gelelim Kadınlar basketbolunda ilimizi lige çıktığı günden buyana en iyi şekilde temsil etmeye çalışan Bellona AGÜ Spor´a! AGÜ, Avrupa´daki 4.maçında da salondan galibiyetle ayrılmasını bildi. Bu maçın galibiyetle tamamlanması bir kenara Koç Ayhan Avcı´nın bu maça nasıl motive olacağı merak ediliyordu. Morali bir hayli bozuk olan Koç Ayhan Avcı´nın da en ciddi sınavlarından birisi olarak kabul edilen bu maç, farklı bir şekilde sonuç alınarak kazanıldı. Koç Ayhan Avcı, daha geçen hafta sonunda annesini kaybetmişti. Görülen o ki oyuncularda Koç için bu maçta baskın oynamışlar.
Rakip fazla güçlü değil veya farklı bir yaklaşım yapmayacağım. Çünkü fırsatını bulunca etkili olan oyuncuları var. Burada oynanan maçta takımın neler yapabileceğini görmüştüm. Bu maçta alınan galibiyet takımın gruptan çıkmasında büyük katkı sağlayacaktır. Bakalım neler olacak?..