MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE AGÜ SPOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Kayserispor´da futbolcuların moralleri yerinde. Teknik heyetin idmanları dış dünyaya kapatmasında etkili olan faktör, yapılacak olan konuşmalarda kulübe herhangi bir zararın gelmemesi olarak yorumlandı. Kayserispor geride kalan maçı unuturken, bu hafta oynayacağı Göztepe maçına daha çok önem veriyor. Ligde asıl rakibi olarak görülen Göztepe´den alınacak olan puan ya da puanlar ligin üst sıralarında yer almak isteyen temsilcimiz açısından çok önem arz ediyor.

Göztepe ile karşılaşacak olan takımda sakatlık veya eksiklik yönünden de sıkıntı oluşturacak bir durum yok. Tam kadro olarak nitelendireceğimiz Kayserispor´un galibiyeti hedeflediği kadar, rakibin de bu haftaki maçta alacağı galibiyete umut bağlamış olduğunu unutmayalım. Geçen hafta onlar da oynadıkları karşılaşmadan son anda mağlubiyetle ayrılmışlardı. Umarım bu galibiyet Kayseri adına gelir de ligde üst sıralar konusunda sorun yaşanmaz?

*        *        *       

Basketbolda ilimiz temsilcisi AGÜ Spor, zor günleri aşmak adına bir hafta ara sonrasında yapmayı planladığı genel kurulunu bir hafta daha erteleyince zaman sıkıntısı ortadan kalkmış. Daha önceleri geçtiğimiz cuma günü genel kurulun ikinci oturumu yapılacak şeklinde bir duyumu sizlerle paylaşmıştım. Lakin atılan adımlar kulübün mali yapısını güçlendirme adına, herhangi bir olumlu gelişmenin yaşanmadığını gösteriyor. Bu durum karşısında mevcuttaki yönetimin de arayışlarını devam ettirmek için zaman kavramını bu şekilde çözümlediği ifade ediliyor. Bakalım genel kurul öncesinde gereken para bulunabilecek mi? ´Bulunmazsa ne olacak?´ diyenlerinizi duyar gibiyim. Ömer Yağmur başkanlığındaki yönetim, kulübün başında kalmak istemeyecektir?