MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TRANSFERDE NE YAPIYOR?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´la sözleşmesi biten futbolcuların ligde diğer takımlarla yaptığı flörtler hemen her gün spor sayfalarında yer alıyor. Bu durum karşısında bünyelerinde kalmasını istedikleri futbolcular için Kayserispor´un nasıl bir yol izleyeceği ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Takımın geçen sezon kadrosunda yer alan ve Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın da kalınması konusunda rapor verdiği iddia edilen bazı futbolcuların, ligin yeni takımlarıyla prensipte anlaşmaya varmaları kafaları da karıştırmaya başladı.

Bazen teknik heyetlerin verdiği raporlarda gitmesi veya gitmemesi diyeceğimiz isimler olsa da, takımın kemik yapısındaki isimlerin bu düşüncelerin dışında tutulduğunu biliyoruz. Kemik yapıdaki isimler konusunda yöneticiler futbolcuların kalması için ısrarcı olurlar. Sözleşmesi biten isimlerden ve takımın defansında yer alan Sapunaru konusunda aklımda çelişkili düşünceler olduğu için yönetimin bu futbolcu konusundaki takdirine fazla bir yorum yapmak istemiyorum.

Kadroda kalması konusunda ısrarcı olunan Chery bakalım önümüzdeki günlerde sözleşmesi bulunan Çin Kulübü ile sorunlarını çözüp gelebilecek mi? Sadece bu değil ayrıca ligden düşen takımların futbolcularının da taliplileri fazla olsa da bu futbolculara Kayserispor da talip. Hal böyle olunca bizde işler 22 Haziran´da yapılması planlanan olağanüstü genel kurul sonrasına kalıyor. Umarım bu genel kurul Kayseri ve Kayserispor için hayırlı olur. Çünkü transfer dönemi henüz başlamasa da görüşmeler başlayalı çok oldu. Önünü görme konusunda yöneticilerin dumanlı havayı bir an önce ortadan kaldırması ve yapılan görüşmeler neticesinde kadroyu şekillendirmesi gerekiyor.